На Рівненщині центр зайнятості навчає сільськогосподарським професіям
Рівненщина

На Рівненщині центр зайнятості навчає сільськогосподарським професіям

10 листопада 2014, 11:23
0
1
Сподобалось?
1

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться Тиждень професій сільськогосподарської галузі. У програмі - конкурси професійної майстерності серед слухачів та майстрів виробничого навчання, семінар-презентація для роботодавців, день відкритих дверей для фермерських родин, екскурсії слухачів на підприємства агропромислового комплексу, майстер-класи та виставки навчальної літератури.

Основною навчальною базою, де слухачі опановують професії сільськогосподарського профілю, є Олександрійське навчальне відділення. Для забезпечення навчального процесу тут створено 12 навчальних кабінетів, 2 лабораторії та 12 майстерень, парк сільськогосподарської техніки, легкових та вантажних автомобілів, обладнано теплицю, пасіку, функціонує навчальне господарство, яке співпрацює з Інститутом сільського господарства Західного Полісся Національної академії аграрних наук України.

Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості у тісній взаємодії з центрами зайнятості співпрацює з багатьма агроформуваннями Рівненщини та сусідніх областей, навчаючи на їхнє замовлення робітників фермерського господарства, трактористів-машиністів, водіїв автотранспортних засобів, слюсарів з ремонту автомобілів, рихтувальників, слюсарів-ремонтників та інших кваліфікованих робітників.

Метою заходів Тижня є презентація роботодавцям можливостей підготовки кваліфікованих працівників, розширення співпраці, вдосконалення навчального процесу та впровадження сучасних виробничих і навчальних технологій з аграрної галузі, підвищення престижу професій сільського господарства.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися