Нечесні страхові агенти, аби видурити гроші, йдуть на обман
Рівненщина

Нечесні страхові агенти, аби видурити гроші, йдуть на обман

15 грудня 2014, 10:37
0
0
Сподобалось?
0

В редакцію зателефонувала жителька села Острожець Рівненської області Галина Федорівна Петровська. Жінка розповіла, що до неї приходили представники страхової компанії з Луцька, залишили сертифікат на страхування майна.
- Сказали, що до Нового року треба застрахувати будинок. Це коштуватиме трохи більше 200 гривень. Бо з 2015-го страхування майна буде обов'язковим і треба буде платити вже 400 гривень. Чи це правда? Де ж цих грошей набрати? - бідкалася жінка.
Найперше ми передзвонили до страхової компанії у Луцьку. Чемний жіночий голос відповів, що найменша страховка будинку коштує 160 гривень, а страхування майна є справою абсолютно добровільною і такою залишиться у новому році.
Виходить, що в Острожці страхові агенти навмисне вводили людей в оману, страхали їх, аби ті розкошелилися і застрахували майно. А агент, звісно, отримав би преміальні.
- У сільську раду неодноразово зверталися люди з приводу представників цієї страхової компанії, - сказав Острожецький сільський голова Олег Пархомей. - Хочу наголосити, що в сільській раді вони не були. Хоча мали би прийти, представитися, надати лист зі своєї страхової. Ми маємо знати, що діють не шахраї. Після перевірки документів сільська рада видає реєстраційну картку з відповідним погодженням.
Отож, якщо до вас зайшов страховий агент, перш ніж платити гроші, вимагайте документи з погодженням сільської ради. Це убезпечить від шахраїв. І пам'ятайте: страхування майна справа абсолютно добровільна, а значить, не обов'язкова.
Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися