Рівненщина

«Україна стане великою державою»

15 січня 2015, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

Переконує жінка, яка бачить майбутнє, а також допомагає людям
Сільську фельдшерку Надію Городну із села Велихів Володимирецького району знають далеко за межами краю. Люди запевняють, що жінка бачить майбутнє, допомагає вирішити життєві проблеми і всі її передбачення збуваються. Щоправда, сама пані Надія не любить, коли її називають провидицею: розповідає те, що показує Бог, тому не бере за це жодної копійки.
Дар у Надії Романівни проявився понад 20 років тому після смерті матері. Жінка важко переживала втрату рідної людини, картала себе, що не змогла врятувати.
- На той час я навіть молитви «Отче наш» не знала, - зізнається Надія Городна. - Однак коли мами не стало, кинулася на пошуки духовного. Почала читати Євангеліє, Біблію і думала: «Ну, хто ж написав таку немудру книжку, що у ній немає ні підмета, ні присудка?» Нічого з прочитаного не розуміла.
Проте вже за кілька днів жінка виявила у себе незвичайний дар. Увечері вдома з жіночками читали Святе Письмо, співали псалми. Несподівано під час молитви Надія Романівна заговорила невідомою мовою. Того ж дня, лягаючи спати, почула, як у двері хтось постукав. Відповіла: «Боже, раба твоя слухає тебе», - але ніхто не увійшов. Переконана, це було її духовним хрещенням. З того часу й почала пророкувати майбутнє, допомагати людям, яких до неї приводили різні біди.
Яким чином відбувається процес передбачення, Надія Романівна пояснити не може. Хоча зовні все виглядає досить просто: жінка бере людину за руку, промовляє фразу «Аве, Отче, алілуя» і починає швидко говорити, ніби від імені Бога. Фрази, сказані українською, чергуються з фразами незрозумілою мовою, схожою на давньоєврейську. Жінка переконує, сказаного не запам'ятовує.
- Зараз я чекаю великих духовних подій, які зможуть зупинити царів, владу, людей, наставити всіх на істинний шлях. Що це будуть за події, сказати не можу. Нинішня ситуація в країні показує, що настав час великого відступлення. Але Україна буде великою державою всесвітнього значення, нас чекає добро. Коли це буде, на жаль, мені не дозволено сказати.
Марія МАРТИНЮК,
Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися