Зупинка зі смугою перешкод
Рівненщина

Зупинка зі смугою перешкод

15 січня 2015, 10:37
1
0
Сподобалось?
0

У місті Дубні в районі «Козацького ринку» збудували зупинку - звичайної форми, із лавкою та покрівлею, аби люд міг і відпочити, і від дощу сховатися. А головне - скористатися транспортом, відвідуючи прилеглий до зупинки ринок та низку магазинів.

 Та не тут то, як кажуть, було... Бо всі маршрутки минають зупинку без зупинки. Чому? Виною усьому, як бачите на фото, загорожа. Молодь ще сяк-так може її подолати, а ось люди старшого покоління не наважуються.

 Автобусники ж в свою чергу вирішили тут не зупинятися, аби не провокувати себе на порушення правил. Навіть зараз, коли частину огорожі вирізали... Отож об'єкт продовжує пустувати і заодно вписувати себе в перелік господарських «шедеврів», навмисно не придуманих.

Сергій НОВАК,

Рівненська область

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Зупинка не в районі "Козацького ринку", а в районі "Базарчика", де ведеться торгівля в скотських та антисанітарних умовах. Під час ремонту тротуарів, мер міста пообіцяв, що зупинку залишать. Тому її поставили, хоча вона в тому місці зовсім не потрібна. За сотню метрів від брудного "Базарчика" облаштували нові торгови місця, але люди, яки торгують, не хочуть туди переходити, бо на старому місці вони стоять в багнюці безкоштовно, а там мабуть доведеться платити за торгове місце.

    15 січня 2015, 11:00
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися