У Рівному затримали міліціонера при купівлі зброї
Рівненщина

У Рівному затримали міліціонера при купівлі зброї

30 квітня 2015, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері працівники Управління служби безпеки України в Рівненській області поблизу Рівненської облдержадміністрації затримали керівника підрозділу одного із райвідділів міліції під час спроби придбання вогнепальної зброї. Міліціонер та його спільник наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

31-річного правоохоронця та його 34-річного спільника затримали під час спроби придбання двох пістолетів Макарова. Для чого їм була потрібна зброя, зараз з’ясовують працівники прокуратури Рівненської області.  Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Після інциденту головний міліціонер Рівненщини Сергій Максимом поспішив повідомити, що на момент вчинення злочину цей правоохоронець перебував у черговій відпустці. Запевнив, що 16 квітня чоловік за власним бажанням подав рапорт на звільнення із органів внутрішніх справ. Ніби то, скласти повноваження чоловік мав 12 травня.  

У органах внутрішніх справ затриманий міліціонер працює з березня 2006 року. Дану посаду займає з грудня минулого року. За неналежне виконання своїх обов’язків у березні цьогоріч отримав догану. Неодружений.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правоохоронцю та його спільнику про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися