Чотирирічний хлопчик відрубав пальця дворічній сестричці
Рівненщина

Чотирирічний хлопчик відрубав пальця дворічній сестричці

18 червня 2015, 17:03
0
0
Сподобалось?
0
Дитячі пустощі із сокирою, яку без нагляду залишили батьки, призвели до трагічних наслідків. Дворічна дівчинка з села Чабель Сарненського району потрапила до лікарні два дні тому із травматичною ампутацією третини пальця лівої кисті, відкритого перелому другого пальця правої кисті та пошкодженням інших пальців обох рук. Про це працівникам Сарненського РВ УМВС повідомили медики із центральної районної лікарні.
Як з’ясували правоохоронці, у багатодітній сім’ї виховується шестеро дітей. Того вечора батьки дівчинки займалися хатніми справами, а діти бавилися на подвір’ї. У руках чотирирічного хлопчика опинилася залишена на видноті сокира, якою той вирішив погратися. Як і що трапилося, зважаючи на вік дітей, достеменно невідомо, але ігри із господарським знаряддям призвели до трагічних наслідків. Хлопець відрубав своїй дворічній сестричці третину пальця на лівій руці та переламав один на правій. Також пошкодив сестричці решту пальців обох рук. На крики дітей прибігли батьки, які і звернулися за допомогою до лікарів.
— За статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Міщеня. – Триває досудове розслідування.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися