Хвороби відчуває руками
Рівненщина

Хвороби відчуває руками

25 червня 2015, 14:44
0
1
Сподобалось?
1
56-річний Віталій Марциновський із села Порозове Рівненського району називає себе цілителем-самородком. Багато років тому чоловік відмовився від м’ясної продукції, завдяки чому, каже, не лише оздоровив свій організм, але й набув особливого дару – відчуває чужі недуги. Розповідає, коли лікує хворих, забирає на себе увесь їхній біль.
 
На подвір’ї у Марциновського досить просторо та незвично. Усю територію поснували траншеї та піщані насипи, між якими збудовані невеличкі сараї. Господар пояснює, усе це потрібно для зцілення та очищення людського організму. Адже кожна місцина тут має свою позитивну енергетику, яку він використовує у роботі. 
Невеличка оселя, де мешкає цілитель з дружиною, сховалася між туями. Приміщення складається лише з однієї кімнати, однак у ньому є все необхідне: кухня, душова кабіна, відкидне двоспальне ліжко і навіть півтораметрова фітобочка. А ще тут надзвичайно багато дзеркал та стільців. Цікаво, що майже всі речі у кімнаті-рукавичці, як називає оселю сам господар, зроблені з натурального дерева. Бо ж, пояснює чоловік, у здоровому тілі здоровий дух, а при здоровому дусі й тіло здорове. 
Свого часу, аби очистити власний організм, чоловік тричі голодував. Вперше він відмовився від їжі після того, як кілька тижнів провів у лікарні з тріщиною в куприку. П’ючи лише кип’ячену воду, відчув неабияке полегшення. Зрозумівши, що голодування корисне для роботи організму, через рік зважився на ще один такий піст. Протягом трьох тижнів чоловік зовсім не вживав їжі, випивав лише по два літра води щодня. При цьому, запевняє, постійно працював фізично. У сорокарічному віці Віталій Марциновський зважився на ще одне голодування – сорокаденне, під час якого додатково очищав свій організм за допомогою клізми. 
Віталій Григорович зізнається, після останнього голодування у нього й проявився дар відчувати чужі хвороби. А сталося це зовсім несподівано. Якось, проходячи повз трансформаторну будку, чоловік відчув, що крізь нього пройшов струм. Відтоді став відчувати тепло у руках, завдяки якому й лікує. Втім, звільняючи своїх пацієнтів від недуг, він забирає на себе усі їхні болячки. Зізнається, уже більше десятка разів доводилося самому чистити печінку.  
– Коли по допомогу до мене приїжджають люди, я навіть не прошу їх розказати про свої хвороби. Усе відчуваю на собі, – каже Марциновський. – Якщо, наприклад, у людини проблеми з горлом, хрипнутиму, відчуватиму першіння. Я просто проводжу рукою над тілом пацієнта, й над місцем, яке не зовсім здорове, відчуваю біль. Натомість біля органа, який працює добре, виникає приємна пульсація. Лікую ж хвороби в основному молитвою та зарядженою водою. 
Віталій Марциновський запевняє, найголовніше при одужанні – це гармонія. Недуги ж, каже, починаються з гріховності: злість, ненависть або ж жадібність можуть стати причиною важких захворювань. Окрім того, для одужання цілитель радить своїм пацієнтам проводити чистку кишечника та шлунка. Щоправда, лікування підбирає кожному різне. 
– Аби мати хороше здоров’я, треба якомога більше рухатися. А ще пити багато води, аби не згущувалася кров, – рекомендує чоловік. – Непогано було б відмовитися від м’яса та яєць. Усі необхідні нашому організму речовини є в рослинній їжі. Але найголовніше у людському житті – не втратити зв’язок з Богом! Саме через те, що ми перестаємо вірити в Нього, й з’являються різні хвороби. 
Марія МАРТИНЮК,
Рівненська область

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися