У Рівному буде два нових тролейбусні маршрути
Рівненщина

У Рівному буде два нових тролейбусні маршрути

9 липня 2015, 09:40
2
0
Сподобалось?
0

Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко. Планується, що перший маршрут проляже від вулиць Відінської та Данила Галицького до мікрорайону Північний. Другий – від вул. Волинської дивізії до вул. Коновальця. Разом з тим, Володимир Хомко  не полишає мрії або взагалі

витіснити маршрутки з міста, або хоча б максимально зменшити їх кількість.

– Насамперед треба подумати про те, чи треба маршрутні таксі, які дублюють маршрути тролейбусів. а відкриваючи нові тролейбусні маршрути, пересадимо рівнян на екологічний транспорт, – каже Володимир Хомко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Анна
    Анна

    Це звичайно, добре. Але відміняти маршрутки - неправильно. Це вже зробили з маршрутом тролейбус №1 - відмінили № 62. Тепер добратися з площі Перемоги до кооперативного коледжу можна тільки тролейбусом. Він завжди забитий пільговиками, ні сісти, ні нормально стати. Переповнені, і ходять не так часто. У нас забрали вибір. Я б хотіла заплатити 3 гривні і доїхати більш комфорто. А в тролейбусі я ні в якому разі не сяду, коли там повно старших людей. Але Хомко вирішує все...( Так буде і з наступними рейсами. Радитись треба з громадою.

    9 липня 2015, 10:03
    Відповісти
  • Анна
    Анна

    про тролейбус №1.... Не говорячи вже про те, що дорога з площі Перемоги на Ювілейний набагато довша - через РЗВА. То хто поспішає, мусить їхати з пересадкою двома маршрутками. А це коштує 6 гривень. Чиновники, вийдіть зі своїх Мерседесів і поїздьте один тиждень тролейбусами... Наші "боги" на хмарках літають, їм нема діла до людей.

    9 липня 2015, 10:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися