Рівняни відстоюватимуть честь міста з тайського боксу
Рівненщина

Рівняни відстоюватимуть честь міста з тайського боксу

16 липня 2015, 09:20
0
1
Сподобалось?
1

  – Познайомимо рівнян з цікавим видом спорту, а молоді покажемо переваги здорового способу життя, — заявив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов на презентації відкритого Кубку з тайського боксу.

Видовище відбудеться під відкритим небом на майдані Короленка, отож рівняни зможуть сповна насолодитися бойовим мистецтвом, яке демонструватимуть команди з Києва, Вінниці та Рівного.

«Параджатівці» організували Кубок, а пройде він за підтримки голови облради Михайла Кириллова. За словами очільника ради, відкритий формат змагань дозволить якомога ефективніше спрацювати щодо залучення молоді до спорту, показати переваги здорового та активного способу життя.

 Як повідомив президент обласної федерації тайського боксу Олексій Твердохліб, подібних турнірів з муай таю на Рівненщині ще не було. Сильні бійці приїдуть з вінницького клубу «Сакура» та київського клубу «Граніт». Клуби з Рівного, Києва та Вінниці представлять п'ять спортсменів у різних вагових категоріях. Усі хлопці активно готуються до змагань. Обіцяють, що перемогу вигризатимуть зубами.

— Почали готуватися з початку червня. Кожного дня ми працюємо. Постійні спаринги, правильне спортивне харчування та відкритті тренування на пекучому сонці. Ми пройшли дуже великий шлях тренувань. Для нас принципово відстояти честь рідного міста, — зазначив один з боксерів Дмитро Цибульський.

 У планах організаторів Кубка голови обласної ради перетворити ці змагання на міжнародні.

Аліна МОСЮК,

Рівненська область

 

   


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися