Рівненщина

У Радивилові — чупакабра?

16 липня 2015, 10:49
0
0
Сподобалось?
0
У місті Радивилові зафіксовано кілька випадків нападу на свійську птицю та кролів: якісь істоти подушили тварин й порозкидали по курниках і дворах. Краєм поширилися чутки про чупакабру.
Першим щось неладне у своєму підсобному господарстві запідозрив Юрій Крохун. Він прокинувся о третій годині ночі від голосного гавкання пса. Лай не стихав, тож довелося вийти на двір. Чоловік помітив, як за огорожу відразу шмигонуло чотири істоти, схожі на собак, й почув, що з курника лине несамовитий крик. Він поспішив у сарай і, ввімкнувши світло, побачив сім задушених курок. Ще 12 були напівживими, тож їх довелося дорубати. Тим часом із сусідньої вулиці долетіла чутка про те, що невідомі зажерливі тварюки подушили кролів та курей. При цьому люди дивувалися, як вони вночі потрапили в загорожу, адже курник та клітки були звечора зачинені. Подібні випадки сталися й на вулицях Кармелюка та Козацькій. 
Хто «погосподарював» у хлівах, наразі залишається загадкою. Радивилівці впевнені, що напади на свійських тварин та птицю влаштували «чупа-пси», як їх «охрестили» на кшталт містичної чупакабри. Й уже стали влаштовувати на цих істот нічні засідки.
Сергій НОВАК, 
Рівненська область

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися