Рівненщина

«УКРОП», «Громадський контроль» та радикали не отримали комісій у Рівнераді

30 листопада 2015, 16:32
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні під час сесії Рівненської міської ради депутати визначили персональний склад постійних комісій та їх керівництво. 

Як видно з результатів голосування у сесійній залі три опозиційні партії - "УКРОП", "Громадський контроль" та Радикальна партія Олега Ляшка не отримали керівництва жодної з восьми постійних комісій Рівнеради.

Натомість, депутати від БПП "СОЛІДАРНІСТЬ" керуватимуть трьома комісіями - бюджетною (Паладійчук С.Б), комісією з питань захисту прав людини і правопорядку (Чубай О.С) та постійною комісією з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування (Туровська Л.В).

Представники "Самопомочі" керуватимуть постійною комісією з питань міського господарства (Поліщук Н.М) та економічною комісією (Ковалець І.К).

Дві комісії отримали і представники ВО "Батьківщина". Вони опікуватимуться питаннями науки, освіти, культури (Павелків В.Р) та комісією з питань транспорту, зв'язку та екології (Нестерук О.П).

Комісію з питань охорони здоров'я та соц.захисту населення віддали представнику ВО "Свобода" Юрію Осіпчуку.

 

Джерело: http://rivnenews.com.ua/index.php/2011-10-13-10-00-57/7115-ukrop-hromadskyi-kontrol-ta-radykaly-ne-otrymaly-komisii-u-rivneradi


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися