В будинок екс-голови Рівненської РДА кинули гранату
Рівненщина

В будинок екс-голови Рівненської РДА кинули гранату

1 грудня 2015, 14:11
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі невідомий кинув вибухівку у будинок колишнього голови Рівненської РДА Василя Карпенчука. Нагадаємо, що внаслідок вибуху були пошкоджені вхідні двері, фасад будівлі та вікно, ніхто із мешканців не постраждав. 

Сьогодні під час прес-конференції з представниками ЗМІ за участі т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергія Максимова, заступників начальника ГУНП в Рівненській області Дмитра Бабака, Володимира Голубоша та Віталія Заславського обговорили обставини щодо вибуху та версії вчинення злочину. 

Заступник та начальник кримінальної поліції Володимир Голобуш розповів, що можна провести аналогію у вчинені вибуху із вибухами, які були скоєні раніше і пов`язані з Берташом та Юхименком.Володимир Голубош припускає, що злочини пов`язані за мотивом, складом та характером, зважаючи також на те, що на пан Карпенчук безбосередньо товаришує з Берташем і Юхименком. Крім того, за попередніми неофіційними даними, граната у всіх випадках була однакова, але ще потрібно дочекатись результати експертизи. 

Втім, рівненські поліціянти кажуть, що є кілька робочих версій щодо вчинення злочину, але кримінальне провадження зареєстроване за фактом хуліганства. Підозрюваних наразі немає. 

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмету, спеціально пристосованого або заздалегідь приготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу, — повідомив Володимир Голубош.

 

Джерело:http://charivne.info/rivne-news/vybukhy-u-budynkakh-eks-rehionaliv-povyazani-mizh-soboyu---politsiya-rivnoho

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися