Зорі кажуть: 2016 рік буде не гіршим від минулого
Рівненщина

Зорі кажуть: 2016 рік буде не гіршим від минулого

14 січня 2016, 10:46
0
0
Сподобалось?
0
2016-й вступив у свої права. Яким він стане для України? Про це – у передбаченнях відомого астролога з міста Дубна Ірини Кравець. Вона щороку робить астрологічні прогнози, і левова частка їх здійснюється.
 
Про владу
Як зазначає Ірина Кравець, 2016 рік видасться дуже контрастним, і на тлі гарних подій виникатимуть стресові ситуації. Тому криза влади загострюватиметься. Це триватиме, доки Сатурн не перейде в Козерога, що відбудеться в 2017 році. Тоді настане порядок.
Верховна Рада не добуде свій строк. Президент також. Але нинішнього року вибори вважатимуть за недоречні та непотрібні. Хіба що в 2017-му. Тоді намітяться якісь позитивні переміни й прогрес. 
У Кабінеті Міністрів без кадрових перестановок не обійдеться. Проте конструктивними вони не стануть. Президент Порошенко ж цьогоріч ще втримається у своєму кріслі. 
– Торік я казала, що Петро Порошенко – людина, яка народилася в період, коли не було місяця. Тому робитиме свою справу без обговорень, багато важливих питань вирішуватиметься не публічно. Він – майстер закулісних ігор, завжди у скандалах, проте сам не фігурує, а робить усе чужими руками. Проте не варто вішати всіх собак на одного нього. Доки не буде йому гідної заміни, перевибори нічого не дадуть. Багато в чому люди – заручники боротьби кланів. Коли розплутається цей клубок, отоді й матимемо лад, – каже пані Ірина. 
Заспокоєння прийде в грудні
Визначальними для 2016 року стануть Сатурн, Стрілець, Юпітер, Діва, Риби, Водолій. Сатурн у сузір’ї Стрільця не має прогресу. Відтак, це часто спонукатиме до конфлікту інтересів. Юпітер перебуватиме в сузір’ї Діви – аж до середини вересня. А це означає соціальні конфлікти, бунти. Люди, на жаль, не матимуть мінімуму, який їм потрібен для життя. Із середини листопада – критичний час, можливі заворушення, вбивства одіозних людей. Заспокоєння прийде в кінці грудня. 
Про війну та мир
Що стосується війни, то вона, на жаль, триватиме. Водночас не бачу, щоб вийшла за межі, в яких зараз. Щодо Криму, то він не повернеться в Україну, аж доки не пройде випробування повстанням, кров’ю та зброєю. 
Сергій НОВАК, 
Рівненська область
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися