У Рівному школярі привітали колядками солдат-строковиків
Рівненщина

У Рівному школярі привітали колядками солдат-строковиків

14 січня 2016, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

В Рівному, військовослужбовців Збройних Сил України, які проходять службу у військах оперативного командування «Захід» з Різдвяними святами привітали маленькі артисти.

Під керівництвом художнього керівника дитячого хору «CREDO» комунального закладу «Рівненської дитячої музичної школи №2» Тетяни Мись діти виконали відомі в Україні колядки та щедрівки.

В клубі військової частини, військовослужбовці, більшість з яких солдати строкової служби, почули саме ті пісні, якими віншують господарів та країну на щастя, на добробут, на хороше життя. Тут лунали відомі з дитинства колядки Кирила Стеценка «По всьому світу», всесвітньо відомий «Щедрик» Миколи Леонтовича, «Добрий вечір, господарю» Олександра Тарасенка. А коли з дитячих уст полинули слова старовинних колядок «Спи, Ісусе, спи» та «Днесь поюще», захвату військовослужбовців не було меж. Адже так рідко можна почути колядки старослов’янською мовою.

Як зазначив заступник командира батальйону охорони та обслуговування оперативного командування «Захід» майор Сергій Ілюшин, командування військової частини дуже вдячне організаторам такого свята для солдат.

- Завдяки таким заходам військовослужбовці Збройних Сил України, які родом зі східного та центрального регіонів держави, стають справжньою родиною та швидше адаптуються до військового колективу, - наголосив офіцер. Також він подякував їм за підтримку захисників Вітчизни. Окрім гучних оплесків від підлеглих цього разу хлопчаки та дівчатка отримали від командування батальйону солодкі подарунки.

Варто зазначити, що з нагоди святкування Різдва Христового, у Рівненському гарнізоні відбулося декілька концертів за участю артистів творчих колективів міста та вихованців недільних шкіл Рівненської єпархії Української Православної церкви. Такі заходи вже стали традиційними та проводитимуться й надалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися