Вийшла заміж — і після цього познайомилася з нареченим
Рівненщина

Вийшла заміж — і після цього познайомилася з нареченим

17 березня 2016, 10:45
1
0
Сподобалось?
0

Усе навиворіт – на початках двоє незнайомих людей одружуються, а вже тоді, з обручками на руках, знайомляться. Далі після весілля молодята мають тиждень, аби зрозуміти, чи можуть вони насправді стати родиною. Поселяються в окремий будинок, знайомляться з родичами та друзями один одного, а також у побутових ситуаціях показують свій справжній характер. Зрештою, сходяться для спільного життя чи розходяться… Така суть телевізійного проекту, започаткованого одним з українських каналів.

У лютому учасницею телешоу стала 32-річна офіціантка з Рівного Ольга. Чоловіком їй за вибором поважних експертів «дістався» 34-річний приватний підприємець із Луганська Руслан, який нещодавно переїхав до Києва і намагається там побудувати свій бізнес. А заодно має бажання знайти другу «половинку». Як з’ясувалося, Руслан – хазяйновитий, надійний, вірний. Він уже був у шлюбі 11 років, але подружжя не витримало випробування побутом. Натомість Ольга – незалежна і яскрава жінка, яка знає собі ціну та мріє про турботливого й щедрого супутника. Вона мала досвід серйозних стосунків, проте колишній її не поважав, тому залишилася самотньою та розчарованою у чоловіках.

Спочатку в «новоспечених» молодят не все ладилося. Приміром, не могли достойно розподілити обов’язки по кухні, закупках, сімейному бюджету… Але з часом Руслан зумів вдовольнити побутові потреби вимогливої жінки, а Ольга нарешті усвідомила цінність почуттів, а не статків. Тож вони сказали один одному «Так!» і продовжили поза проектом залишатися сімейною парою. Більше того, на них за висловлену щиру взаємність чекав приємний сюрприз – туристична путівка в Іспанію.

Сергій НОВАК,  Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Брехня!!!! Нехай Сергій Новак ретелніше перевіряє інформацію. Поза проектом пара продовжила спілкування на рівні знайомих. До того ж, одруження на проекті - фіктиивне.

    17 березня 2016, 14:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися