Керівниця церковного хору народила дитину й викинула на гноївку!
Рівненщина

Керівниця церковного хору народила дитину й викинула на гноївку!

14 серпня 2016, 21:06
0
0
Сподобалось?
0

Цей шокуючий випадок стався на Рівненщині, у селі Козак Корецького району. Тамтешня керівниця церковного хору потайки народила свою п’яту дитину і, ен сказавши про появу на світ маляти нікому, викинула новонароджену доню на купу гною. Про це повідомляє «Прес-центр».

Жахлива історія, яка геть не вкладається в рамки здорового глузду, трапилася у селі Козак Корецького району на Рівненщині. На приватному обійсті місцевої керівниці церковного хору в гної за хлівом діти знайшли пошматоване собаками тільце новонародженої дівчинки. Згодом правоохоронці з’ясують, що немовля закопала в гній господарка цього обійстя - його багатодітна мати Наталя, а сама, щойно ця інформація набула розголосу, зникла.

В родині Наталі четверо дітей. Старшому хлопцеві 20 років. Він зараз служить у Збройних силах України. Є ще дві дочки - 14 та 7 років, а найменшому синові виповнилося п’ять. Кілька років тому жінка поховала ще одну дитину, яка померла через важку хворобу. Про те, що жінка знову вагітна, не знав ніхто, бо вона повної статури. Навіть її чоловік не здогадувався.

- Повірте, я не знав. В тому то й справа, що не знав, - ледь не хреститься чоловік породіллі Михайло.

Саме його покликали діти, коли випадково, граючись в садку біля купи із гноєм, знайшли понівечене тіло своєї новонародженої, але вже мертвої сестрички. Чоловік прикрив мертве маля рушником та одразу зателефонував у поліцію. Того дня Наталя додому не повернулася.

- Цілу ніч я ходив шукав її, - продовжує Михайло. - Навіть по ставках, і річках. Вона пішла без телефона.

Востаннє Наталію бачили на мосту в центрі села. Де може бути жінка зараз, не знає ніхто. 
Про родину Наталі в селі говорять тільки хороше. Та й про неї відгукуються добре. Кажуть, нормальна спокійна жінка була. Керувала хором у місцевій сільській церкві. Односельчани не приховують, що приголомшені її вчинком.

- Наталія - жінка не погана. Такого ми від неї не очікували. Два тижні тому бачила її у церкві. Одяг на ній такий вільний був, але тоді ніхто навіть не подумав би, щ вона вагітна і ось-ось має родити, - розповідає односельчанка Ганна Буката.

Інший місцевий житель Роман Мельничук підтримує розмову:

- Така спокійна наче. Управляла церковним хором. Не пиячила ніколи. Толкова жінка.

Правоохоронці разом із селянами вже другу добу поспіль прочісують навколишні ліси та луги. Шукають зниклу жінку. А тим часом, по факту навмисного вбивства немовляти вже розпочато кримінальне провадження. Перше, що мають з’ясувати правоохоронці: чи живою народилася дівчинка.

- За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статі 115 ККУ, - говорить Ольга Олійник, речниця ГУ Нацполіції в Рівненській області. - Тіло немовляти відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися