На Рівненщині водій під «кайфом» потрапив у ДТП
Рівненщина

На Рівненщині водій під «кайфом» потрапив у ДТП

3 серпня 2019, 09:24
0
0
Сподобалось?
0

Екіпаж патрульної поліції близько третьої ночі у Сарнах помітив автомобіль, водій якого не увімкнув покажчик повороту та підозріло поводив себе на дорозі.

На службовому авто копи стали зупиняти транспортний засіб «Mercedes-Benz B180 CDI». Однак водій лише додав швидкості, розповідають у відділі комункацій поліції Рівненщини.

Порушник-утікач маневрував віддаленими вулицями міста без ввімкненого світла фар. Так, на неосвітленій ділянці проїзної частини він, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення зі службовим автомобілем «Mitsubishi Outlander», який виїхав на підмогу колегам. Керував патрульним авто 25-річний сержант поліції.

З’ясувалося, що за кермом автомобіля «Mercedes-Benz» перебував 43-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани потиличної ділянки та садна тіла. Після надання медичної допомоги його відпустили.

За зовнішніми ознаками порушник перебував у стані наркотичного сп’яніння, втім від проходження медичного освідування він відмовився. Крім того,чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконний збут наркотичних засобів. 

Працівники поліції внаслідок ДТП не постраждали.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 342 Кримінального кодексу України.

Крім того, копії матеріалів кримінального провадження скеровуватимуть до Державного бюро розслідувань для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися