На війні загинув актор Рівненського драмтеатру Володимир Федінчук
Рівненщина

На війні загинув актор Рівненського драмтеатру Володимир Федінчук

29 січня, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

На війні проти російських окупантів загинув 31-річний актор Рівненського обласного музично-драматичного театру Володимир Федінчук. Воїн поліг 22 січня боях під Михайлівкою Донецької області.

Про це повідомив директор закладу Володимир Петрів

«ТИ зустрів 2024-ий »на нулі«. ТИ писав, що знаєш запах бою, що понад тиждень не вилазив з окопу, що бачив, як побратимів посікло осколками, а потім сам відчув біль в скаліченій руці. І раптом ТИ зник. Зв'язок обірвався, але надія жила. А потім звістка: ТЕБЕ більше немає з нами. ТИ загинув, як герой. В бою», — написав очільник драмтеатру.

  Захищати країну пішов наприкінці минулого року, одразу на «нуль».

«Ти ніколи не стояв на місці. Ніколи не зупинявся перед перешкодами. Завжди йшов вперед і діяв. Якщо й спотикався, то швидко підводився. Люблячий і дбайливий чоловік. А ще закоханий в життя, театр і Україну. Поцілований Богом талановитий актор з блискучим творчим майбутнім»,- йдеться у повідомленні.

Мер Рівного повідомив, що актор загинув 22 січня в боях під Михайлівкою Донецької області.

Володимир Федінчук у 2012 році закінчив Теребовлянське вище училище культури, у 2015 – Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Театральне мистецтво». З 2011 працював у Коломийському обласному академічному українському драматичному театру. У Рівненському музично-драматичному театрі – з 2016 року.

Зокрема, Федінчук зіграв у виставах рівненського облмуздрамтеатру: «Зерносховище» – Горобець; «Енеїда» – Еней; «Скрудж. Різдвяна історія».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися