Юлія Герус біля своєї роботи
Рівненщина

Храм із сірників висотою у людський зріст

17 вересня 2014, 11:08
0
2
Сподобалось?
2

Юлія Герус з Корця розробила макет церкви із сірників висотою близько двох метрів. На виготовлення виробу рукодільниці знадобилося більше 2000 коробок сірників та близько десяти літрів клею.

Першою роботою Юлії із сірників був макет дзвіниці висотою близько 70 сантиметрів. Трудилася вона над ним місяць. А на те, щоб виготовити із підручного матеріалу церкву, знадобився не один рік.
- Це дуже делікатна робота, яка потребує витримки, - каже дівчина. - Але я люблю майструвати із сірників, можу добу просидіти за цим заняттям. Спочатку відриваю сіркові головки. Потім склеюю сірник до сірника клеєм ПВА. Після цього, залежно від виробу, покриваю їх морилкою та лаком. Роблю поетапно окремі елементи храму, а потім склеюю їх між собою.
Сірники, на думку мешканки Корця, - універсальний матеріал, з якого, маючи фантазію, можна виготовляти найрізноманітніші речі.
Крім того, має дівчина багато інших талантів. За професією вона кравець-закрійник, тож може пошити модне вбрання. Має хист і до малювання. А ще виготовляє оригінальні вироби з бісеру. Мріє з кольорових намистинок створити ексклюзивну люстру.
Надія АДАМЧУК, Рівненська область

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися