Зупинка є, а зайти у неї — зась!
Рівненщина

Зупинка є, а зайти у неї — зась!

28 вересня 2014, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

У Гайках-Ситенських Радивилівського району люди «похвалилися» незвичною зупинкою на приміському залізничному полотні сполученням «Рівне-Львів». Здалеку чепурненька, з вивіскою - таких зупинок тисячі по Україні. Але коли підійшла ближче - зрозуміла, у чому незвичність саме цієї. Виявилося, що зупинка є, але сховатися у ній від дощу не можна. Бо усередині провалля, яма ледве не по пояс. Вечірньої пори, як не знати про це, то руки-ноги точно можна повикручувати.
- Тут люди ще не падали? - звертаюся до жінок, які чекають електричку.
- Чого ж ні! - відповідають. - Але ми то знаємо, не заходимо.
Розповідають, що і платформу, і зупинку тут робили швидкими темпами ще до Євро-2012. І як це часто буває, встигли лиш зовні марафет навести. Щойно чемпіонат минув, про незавершену зупинку благополучно забули. А сюди ж добираються жителі з п'яти сіл!
Спробувала з'ясувати ситуацію у Львівської залізниці. Мене довго «перекидали» по телефону з приймальні у приймальню, і скрізь чула: «Нічого не знаємо». Не можна було дізнатися навіть елементарного - як називається підрозділ, який курує ділянку залізничного полотна у Радивилівському районі. Врешті якась пані порадила мені перевести спілкування з Львівською залізницею з розмовного у письмове: тобто надіслати їм лист. Лише тоді вони спробують відповісти на мої запитання.
У Ситенській сільській раді (туди входять і Гайки-Ситенські) ледве згадали про ту недобудовану зупинку. Та й то лише у тому контексті, що до них скарг від людей не надходило. Сільський голова Андрій Гуменюк пообіцяв поцікавитися проблемою і навіть звернутися з запитом на Львівську залізницю. Хоча, як на мене, там роботи на дві години. Засипати яму - хіба ж то така велика проблема?
Мирослава КОСЬМІНА, Рівненська область
Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися