Військові ремонтники з Рівненщини забезпечують технікою і озброєнням підрозділи АТО
Рівненщина

Військові ремонтники з Рівненщини забезпечують технікою і озброєнням підрозділи АТО

30 вересня 2014, 19:35
0
0
Сподобалось?
0

Ремонтна військова частина, що на Рівненщині, за період антитерористичної операції на сході України відновила та передала до районів виконання завдань понад 120 одиниць озброєння і військової техніки, ще близько 30 одиниць готується до відправки, повідомляє спеціальний кореспондент у Рівненській області Регіонального медіа-центру (м. Львів) Міністерства оборони України Олександр Гайн.  

- Ми ставимо на колеса ту техніку, що сьогодні найбільш затребувана у військах, і в найкоротші строки відправляємо її нашим героям в зону АТО, - розповідає командир військової частини. - Зокрема, ми забезпечили визначені підрозділи зенітними установками ЗУ-23, 152-мм гаубицями Мста-Б 2А65, протитанковими керованими ракетними комплексами «Конкурс», батальйонними 120-мм мінометами, які входять до комплексу «Сані», дивізіонними артилерійськими ремонтними майстернями ДАРМ та стрілецькою зброєю. 
До слова, військові ремонтники забезпечили бійців АТО автоматами, пістолетами, кулеметами, гранатометами... Для цього зі зберігання було знято та проведено обслуговування близько 100 000 одиниць стрілецької зброї. Також до районів виконання завдань було відправлено до 150 тонн запасних інструментів і приладів. А сьогодні з Рівненщини до бойових підрозділів вирушили близько 20 самохідних артилерійських установок «Гвоздика». Завдання виконує і наш особовий склад. Офіцери та контрактники супроводжують колони, слідкують, аби техніка працювала справно. Ми робимо усе можливе, щоб підрозділи не відчували брак озброєння і військової техніки, посилили власну обороноздатність та стояли надійним щитом суверенітету і територіальної цілісності України.

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися