Тернопілля

Раби-українці працювали в російських теплицях

16 грудня 2014, 16:39
1
-1
Сподобалось?
-1

Тернопільські розшуківці затримали жителя Закарпатської області та уродженку Шумського району на Тернопіллі, які переправляли своїх земляків до Росії на важкі фізичні роботи. Парочку звинувачують у торгівлі людьми.

Тоді, як закарпатець незаконно перевозив найманих працівників до РФ, його спільниця натхненно шукала нові "кадри". Жінка обіцяла землякам "комфортні умови праці та проживання", натомість люди жили в бараках, горбатилися по дванадцять годин на добу.
Працевлаштування новітніх рабів тривало майже два роки. Жертвами обману стало близько сотні людей. Аферистів затримали при спробі перевезти через кордон 17 осіб. У злочинців вилучено мікроавтобус, паспорти громадян України, блокноти із записами анкетних даних раніше відправлених осіб, платіжні картки та грошові кошти: 10 тисяч гривень, 2 тисячі доларів США, 15 тисяч рублів.
Світлана Клос,
м. Тернопіль

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • галина
    галина

    що це чудернацьк1 дописи ви тут пишете? Чому в РФ незаконно переправляли людей? Як можна це зробити незаконно? Режим в"1зду безв1зовий. Взяв б1лет - 1 будь ласка. Х1ба що задарма возили. Ну 1 все одно - раз при1хали 1 нема проблем. На 90 дн1в 1 рег1страц1я не потр1бна. А якщо при1хали на роботу - то треба працювати. В Польщу 1здять в теплиц1 - то що там дуже 1х шанують? Вони що там не працюють? А живуть де? Не в таких же бараках? Ну чому з1 вс1ляких життевих др1бниць робити якусь велику проблему? Писати нема про що? В1рю, В пров1нц1йному маленькому м1ст1 мало чого бувае такого ц1кавого. Але не зважаючи на це, не треба сенсац1ю робити 1з ви1деного яйця. А ваших таких "розшук1вц1в" за незаконне вилучення транспортного засобу треба притягнути до в1дпов1даль-ност1 1 враховуючи 1х статус, як п1дтримуючих закон. 1 в той же час його порушуючи, зв1льнити з роботи за некомпетентн1сть.

    18 грудня 2014, 08:27
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися