Зарізала чоловіка й пішла спати
Тернопілля

Зарізала чоловіка й пішла спати

29 квітня 2014, 09:57
0
0
Сподобалось?
0

 

Кривава драма розігралася на Тернопільщині. У селищі Мельниця-Подільська Борщівського району жінка в пориві гніву зарізала благовірного. Коли той помер, вимила підлогу, випрала одяг і... пішла спати.

«Швидку» викликала лиш наступного дня. Звісно, допомогти трупу медики не могли - залишилося лише повідомити про убивство правоохоронців. Ті оперативно прибули й затримали підозрювану. Що винна дружина, кажуть, сумнівів немає. А от розбіжності між її свідченнями та показами очевидців, які вимальовують картину, що передувала важкому злочину, суттєві. Тож слідству ще доведеться добре попрацювати, аби поставити усі крапки над «і».

Попередньо, усе відбувалося за таким сценарієм. Того вечора додому обоє прийшли на підпитку (зрештою, випивка та сімейні розбірки у цій хаті - справа звична). Нібито позасинали у різних кімнатах, але жінку збудив звук працюючого телевізора. Вона стверджує, що лише зробила благовірному зауваження, аби той скрутив звук, а у відповідь отримала стусани. Не стерпівши образи, вирішила ножем провчити чоловіка. Запевняє, нанесли лише три удари ножем. Хоча спеціалісти візуально виявили шість поранень. Скільки з них були проникаючими і які стали смертельними - встановить судмедекспертиза. Вона дасть відповідь і на наступну підозру правоохоронців: чи не зумисне жінка наводила порядок в хаті, аби дочекатися кончини благовірного.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися