Тернопілля

Жінку тероризував чоловік-алжирець

22 травня 2014, 02:48
0
0
Сподобалось?
0

Громадянин Алжиру у Тернополі прожив сім років. Навчався у місцевому вузі, одружився на тернополянці, і йому видали посвідку на постійне проживання в Україні. Закріпившись на нашій землі, алжирець показав свій крутий норов.
Тернопільська дружина не раз жалілася сусідам, що чоловік її б'є. Нарешті написала заяву в міліцію. Дебошира поставили на облік як «сімейного насильника». А у 2011 році він став ще й фігурантом у справі щодо крадіжок ноутбуків у студентів-іноземців.     Тернополянка розлучилася з деспотом, побоюючись за себе і спільну дитину. Після розірвання шлюбу в іноземця зникли законні підстави для постійного перебування в Україні, і суд скасував йому дозвіл на імміграцію. Та чоловік на батьківщину не виїхав, а далі тероризував колишню дружину, скотився до бродяжництва, ночував на залізничному вокзалі.
Управління Державної міграційної служби України у Тернопільській області звернулося до суду із позовом про затримання 36-річного нелегала. Нещодавно прийнято рішення про його примусове видворення за межі України, затримання і поміщення у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства ДМС України.
Світлана Клос,

м. Тернопіль


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися