Цироз печінки можна вилікувати
Вінничина

Цироз печінки можна вилікувати

22 січня 2016, 10:12
13
13
Сподобалось?
13
Переконує вінницький фітотерапевт
 
68-річний Сергій Ілліч Марчук з Вінниці – фітотерапевт з досвідом. Більше сорока літ чоловік лікує травами чимало різних недуг. Псоріаз, екзема, тахікардія, хвороби кишково-шлункового тракту і навіть цироз печінки збори вінничанина як рукою знімають. Цілющі властивості рослин найперше перевірив на собі, коли захворів у 25-річному віці. 
 
– В результаті харчової токсикоінфекції у мене розвинувся гастрит, холецистит і панкреатит. Хвороба погано піддавалася медикаментозному лікуванню, тож я звернув увагу на лікарські рослини, – розповідає Сергій Ілліч. – Так, власне, й захопився травництвом, читав спеціалізовану літературу. Протягом десятиліть збирав лікарські рослини і виготовляв фітопрепарати, якими лікую гастродуоденіт, холецистопанкреатит, виразку шлунка, неспецифічний виразковий коліт, вірусні гепатити, пієлонефрит, ниркову і артеріальну гіпертонії, хронічний бронхіт, псоріаз та багато інших захворювань. 
Деякими рецептами травник поділився із читачами нашої газети. При фурункульозі, екземі та псоріазі Сергій Марчук радить приготувати такий кровоочисний збір: в однакових пропорціях змішати листя пухнастої берези, грецького горіха, спориш, весняний первоцвіт, підмаренник, деревій та цикорій. У наполовину більших дозах додати вероніку, траву (листя та стебла) лісової суниці, календулу, свербіжницю польову, листя чорної смородини, череду та фіалку. Дію цієї суміші можна підсилити корінням лопуха, кульбаби. Засіб готувати звечора. Столову ложку коренів залити двома-трьома склянками води й варити кілька хвилин. Затим додати три столові ложки трав’яного збору та шість подрібнених плодів шипшини. Довести до кипіння, зранку процідити. Можна додати три чайні ложки настоянки ехінацеї. Розділити на три порції і пити за 20 хвилин до їди. 
– Актуальними зараз є такі хвороби, як грип та бронхіт. Отож, у лікуванні грипу, гострих респіраторно-вірусних інфекцій помічний збір з бузини, липи та ромашки. Поїти таким відваром хворого цілий день, додаючи столову ложку прополісу на прийом. Також при грипі можна заварювати й інші потогінні та жарознижувальні рослини: кору осики та верби, гілочки малини, коріння терну, – ділиться власними рецептами вінничанин. – Для лікування гострих і хронічних бронхітів застосовую перевірений роками збір трав. Змішати по дві частини бузини, буквиці, будри плющевидної, герані, евкаліпту, м’яти, пахучої та триколірної фіалки, хвоща. Додати по три частини соснових бруньок, вероніки, берези пухнастої та звіробою. По чотири – чебрецю, синеголовника, мати-й-мачухи, медуниці та первоцвіту. Три столові ложки суміші звечора залити 0,5 літра води, довести до кипіння, а зранку процідити. Випити рівними порціями протягом дня за три-шість разів. Їсти можна за 20 хвилин після прийому настою. 
Тахікардію ж можна побороти таким чином: змішати одну частину вероніки, по дві – чебрецю та собачої кропиви, три частини листя ожини, чотири – звіробою, стільки ж подорожника. Подрібнені трави для ліків вимірюються в об’ємі. Коли готуватимете порцію, до трьох ложок збору додавайте шість плодів подрібненої шипшини. Ввечері залийте 0,5 літра окропу, доведіть до кипіння, вранці процідіть. Додайте у настій три чайні ложки настоянки валеріани. Цей збір потрібно заварювати щодня. Одночасно готуйте ще один засіб: три столові ложки квіток глоду та дві зюзника залити 0,5 літра окропу й також процідити зранку. Пити по 1/3 частини заварки через кожні дві години за 20 хвилин до їди. Настої слід чергувати: раз випити з глодом, другий – з валеріаною.  
– Також я розробив та удосконалив методику лікування цирозу печінки, яка дає реальний результат, – каже Сергій Ілліч. – Застосовуючи фітотерапію, можна вилікувати різні цирози печінки: змішаний, медикаментозний, алкогольний, біліарний, а також на фоні гепатиту С. Цироз печінки найчастіше виявляють уже в розгорнутій стадії, коли він ускладнений іншими недугами. Тож чим раніше почати лікування, тим більше шансів на одужання. Даю хворому чотири збори. Перший містить 22 види трав, другий – 23, третій – 30 і четвертий – 32. 
Марія МАРТИНЮК,
м. Вінниця 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Тетяна
    Тетяна

    Доброго дня! підкажіть, як знайти цього фітотерапевта? дякую!

    4 березня 2016, 12:16
    Відповісти
  • Сергій
    Сергій

    Доброго дня! Як можна знайти фітотерапевта? Дякую

    25 березня 2019, 17:31
    Відповісти
  • Олександр
    Олександр

    Добрий вечір! Чи дійсно можна вилікувати цероз печінки з асцитоплазми травами?

    6 грудня 2019, 20:56
    Відповісти
  • аня
    аня

    як звязатись з фитотерапевтом?

    27 січня 2020, 14:25
    Відповісти
    • ніна
      ніна

      чи Ви звязалиссь з фітотерапевтом

      7 липня 2022, 16:22
      Відповісти
  • ніна
    ніна

    як звязатись з фітотерапевтом

    7 липня 2022, 16:21
    Відповісти
  • Таня
    Таня

    Як зв’язатися з фітотерапевтом.

    31 серпня 2022, 14:36
    Відповісти
  • Ганна
    Ганна

    Лікували сина від цирозу. Результат вразив. Зникла вода і навіть камені. ТЕПЕР ВПЕВНЕНА ЦИРОЗ ЛІКУЄТЬСЯ. ДЯКУЮ ВАМ СЕРГІЙ ІЛЛІЧ. ЗДОРОВ,Я ВАМ ТА ДОВГИХ РОКІВ ЖИТТЯ.

    25 вересня 2022, 16:18
    Відповісти
    • Добрий день, можно адрес чи телефон, Сергия травника

      12 листопада 2023, 21:24
      Відповісти
  • Людмила
    Людмила

    Як зв'язатись з Сергієм Марчуком?

    1 грудня 2022, 23:49
    Відповісти
  • Микола
    Микола

    В Сергія Марчука є сайт: https://herbalist.com.ua Ось його номер телефону: +38 097 082-85-36

    10 жовтня 2023, 12:51
    Відповісти
  • Алла
    Алла

    Тільки,я зрозуміла,що він не лікує при аутоімуному гепатиті,цироз.

    18 жовтня 2023, 20:41
    Відповісти
  • Марина
    Марина

    Доброго дня ! Скажіть будь ласка як з вами зв'язатися,в мене донечка захворіла,ставлять діагноз цирроз печінки,їй 26 год

    24 листопада 2023, 12:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися