У Луцьку стратегічне підприємство розпродає обладнання
Волинь

У Луцьку стратегічне підприємство розпродає обладнання

3 грудня 2014, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Конфлікт розгорівся на луцькому ПАТ «Електротермометрія». Його працівники підозрюють керівництво у штучному доведенні потужного заводу до банкрутства.

На підприємстві існує значна заборгованість із заробітної плати, їм не виплачують зарплатні, вона виплачена лише за вересень поточного року. Нині приміщення, де трудиться персонал, не опалюється.

На думку представників трудового колективу, замовлення на виробництво приладів свідомо призупинене, більше того - відбувається невиправданий продаж обладнання заводу.
Заявники вважають, що всі вищевказані проблеми виникли через дії керівництва підприємства, зокрема його директора Юрія Малихіна, що свідомо доводять завод до банкрутства.
Хоча, як стверджують заявники, ПАТ «Електротермометрія» спроможне працювати, зокрема випускати прилади військового призначення, які потрібні для ефективного проведення антитерористичної операції на Сході України (раніше тут виробляли прилади для військової техніки та флоту), отже - воно може мати замовлення і, відповідно, виплачувати зарплатню працівникам.

На підприємстві відбулися загальні збори, де працівники ледь не побилися з директор. Представники звернулися по допомогу до заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика. Він підгортував звернення до прокурора області та головного міліціонера краю, аби вони перевірили підозри працівників «Електротермометрії».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися