Вирішення проблем чи прославляння депутатів?
Волинь

Вирішення проблем чи прославляння депутатів?

24 лютого 2015, 10:12
0
0
Сподобалось?
0

Спілкування з журналістами щодо ситуації навколо допомоги бійцям АТО організувало інтернет-видання «ВолиньPost». Про своє бачення стану речей розповідали запрошені бійці 51-ї бригади, батальйону «Волинь» і роти «Світязь» та ковельські волонтери.

Кожен з виступаючих коротко окреслював проблему, критикував владу і обов’язково дякував народним депутатам Єремеєву та Івахіву.

Цілком резонною є критика влади – і попередньої, і нинішньої. Стара довела Збройні сили до жалюгідного стану, а нова невідомо як витрачає кошти. Але чи не повинні і волинські обранці нести відповідальність. Це ж вони у часи попередніх скликань приймали бюджети.

Дуже цікавою була логіка демобілізованого бійця Сергія Жуковського на прохання журналіста прокоментувати «яєчні атаки» на нардепів Івахіва і Єремеєва, які не проголосували за визнання Росії країною-агресором:

– Це вандалізм – закидати портрети народних депутатів яйцями. Не можуть люди, які витрачають мільйони на армію, бути проти визнання Росії агресором. Може, в них була причина, чого не змогли тоді бути у Верховній Раді. Вони ведуть бізнес, щоб заробити і допомогти нам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися