Лучанин Олександр Лазорко не полишає крісло директора «Укртранснафти» — пішов на лікарняний
Волинь

Лучанин Олександр Лазорко не полишає крісло директора «Укртранснафти» — пішов на лікарняний

31 березня 2015, 09:53
0
0
Сподобалось?
0

Лучанин Олександр Лазорко, якого відсторонили від виконання обов’язків голови правління «Укртранснафти» сховався на лікарняний. Про це у «Фейсбук» заявив нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко.

«Коломойський продовжує війну з державою, а його миролюбна риторика не варта і гроша. Розкриваються нові подробиці. Виявляється, його ставленик в 100-відсотковій державній «Укртранснафті» Лазорко відмовився йти у відставку. Він пішов ... на лікарняний, залишивши замість себе свою багаторічну підлеглу Парахоняк, яка працювала під його керівництвом ще на нафтозаводах Коломойського. Парахоняк продовжує гнути лінію «Привату». Від імені державної «Укртранснафти» вона подала у суд ... на свою материнську компанію «Нафтогаз України». 100-процентна державна «дочка» судиться з 100-відсотковою державною «матір’ю», – написав Лещенко.

Також він додав, що менеджери Коломойського намагаються скасувати підсумки зборів акціонерів «Укртранснафти», щоб визнати незаконним рішення про відсторонення Лазорка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися