Волинь

На дорозі суцільні ями, а місцева влада і не думає про її ремонт

11 квітня 2015, 10:48
0
0
Сподобалось?
0
У редакцію надійшов лист за підписом понад 100 жителів села Самоволя Іваничівського району: «Звертаємось до вас з проблемою, яку довгий час ніхто не вирішує. Наше село належить до Павлівської сільської ради. До Павлівки ми доїжджаємо зруйнованою дорогою, яку вже довгий час не ремонтують і не проводять навіть ямкового ремонту. Вона має міжобласне значення і сполучає Волинську та Львівську області. Власники маршрутних автобусів відмовляються їздити цим напрямком, оскільки лише нищать свій транспорт. З нашого села підвозять шкільним автобусом діток до школи у Павлівку. Це дуже небезпечно, оскільки на ямах автобус може перекинутися».  
Чи є шанс відремонтувати дорогу – з цим питанням ми звернулися до директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки. Він пояснив, що на утримання доріг області цього року передбачено 90 мільйонів гривень. Перш за все, ліквідують ямковість на основних, а потім перейдуть до інших. Список уже затверджено, і він є у Службі автомобільних доріг області.  
Відповідь цієї служби нічого доброго для жителів Самоволі не передбачає. Там зазначили, що для визначення доріг, які відремонтують за допомогою додаткових коштів, «...направлено лист, яким зобов’язано надати такі переліки ділянок доріг загального користування місцевого значення протяжністю до двох кілометрів, що потребують першочергового ремонту в районі. На основі даних райдержадміністрацій такий список сформовано. Іваничівська районна державна адміністрація у своєму переліку не передбачила ремонт ділянки дороги до села Самоволя.  Поки що її технічний стан буде підтримуватися в поточному році лише за рахунок коштів, що виділяються на експлуатаційне утримання доріг загального користування». 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися