Мобілізація на Волині продовжує «пробуксовувати» — у розшуку понад 3 тисячі військовозобов’язаних
Волинь

Мобілізація на Волині продовжує «пробуксовувати» — у розшуку понад 3 тисячі військовозобов’язаних

2 червня 2015, 23:42
0
0
Сподобалось?
0

П’ята черга часткової мобілізації на Волині йде тугувато. Це випливає з інформації, оприлюдненої т.в.о. обласного комісара військового комісаріату Романом Куликом.

Військовозобов’язані області, які підлягають призову по мобілізації, оповіщені на 72 відсотки. За результатами проведення медичних оглядів тільки 39 % військовозобов’язаних визнані придатними до військової служби за станом здоров’я. До навчальних центрів та військових полігонів поставлено відправлено 48% військовозобов’язаних від потрібної кількості, 103% офіцерів запасу, 23% техніки національної. Найкраще справляються з поставленими завданнями у Маневицько-Любешівському та Горохівсько-Локачинському об’єднаних військових районних комісаріатах. Тут мобілізаційні плани уже практично виконані, а подекуди й перевиконані. Найгірше проходять мобілізаційні заходи у Володимир-Волинському та Любомльському районах, містах Ковелі та Нововолинську.

До адміністративної відповідальності притягнуто 17 волинян, котрі «косили» від служби, відносно трьох вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень. Понад 3 тисячі військовозобов’язаних, які підлягають мобілізації, перебувають у розшуку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися