Волинь

У новий цех — з новими планами

27 червня 2015, 12:37
0
0
Сподобалось?
0
У ДП «Любомльський лісгосп» здано в експлуатацію модернізований цех з переробки деревини. Запрацювала автоматична лінія, яку позмінно обслуговує 25 робітників. Нові сучасні верстати, на противагу колишнім, енергозатратним, значно полегшили навантаження на працівників, комфортнішими стали умови праці. Змонтовано й сучасну систему відведення пилу і тирси з робочого місця.
За словами директора підприємства Сергія Боярчука, на старому обладнанні можна було за зміну виробити не більше трьох-чотирьох кубометрів продукції, то нині за цей час можна видати на гора 10-11 кубометрів. А в майбутньому зміна перероблятиме й 15. Модернізація цеху обійшлася лісгоспу в 2,6 мільйона гривень.
Звісно, нарощування темпів виробництва спонукає дбати і про лісовідновлення. Щоб не вийшло так, що завтра не буде чого переробляти. Тому у цьому році лісівники вже засадили 130 гектарів нових лісових культур. У планах – відкриття ще однієї автоматизованої лінії з переробки, де також працюватиме 25 робітників, облаштування їдальні для лісівників тощо.
Олександр ХОМЕНЧУК,
Волинська область
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися