Луцький спиртзавод запрацював знову
Волинь

Луцький спиртзавод запрацював знову

13 липня 2015, 15:12
0
0
Сподобалось?
0
Коли у 2010 році сюди прийшли нові власники, це спирто-горілчане підприємство фактично припинило свою роботу. І ось у червні завод знову запрацював, запустивши одразу у виробництво горілку «Нова державна».  Директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко під час робочої зустрічі із керівництвом Луцького ДП «Укрспирт», наголосив: «Волинська влада робить усе, аби це підприємство запрацювало на повну потужність. І хоча Міністерство аграрної політики та продовольства озвучило заяву про приватизацію цього підприємства, проте керівництво області зробить усе можливе, щоб воно залишилося у державній власності». Із 41-го горілчаного підприємства в Україні працює разом із Луцьким лише 12. Одразу варто відмітити, що найбільша перевага луцької горілки перед іншими виробниками у її якості. Спирт, який тут теж виробляють – лише із пшениці та кукурудзи. Закупляють зерно у волинському господарстві «Рать».
Тут і далі працюють над впровадженням нових торгових марок. А ще луцький спирт продаватимуть брендовим виробникам. Загалом на Луцькому ДП «Укрспирт» щодобово переробляють 45 тонн зерна і кукурудзи. І якщо воно запрацює стабільно, то у волинських аграріїв для виробництва спирту закуплять 10 тисяч тонн зерна. 
А згодом лучани матимуть змогу купувати луцьку горілку за нижчою ціною у спеціалізованому магазині, який невдовзі планують відкрити у нашому місті.
Ольга ОКСАМИТ, м. Луцьк

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися