Найшаленіший рух українського опору — Бандерштат: день перший
Волинь

Найшаленіший рух українського опору — Бандерштат: день перший

31 липня 2015, 22:55
2
2
Сподобалось?
2

У Луцьку розпочався найкрутіший фестиваль року – БАНДЕРШТАТ – фестиваль  українського опору. Цей день і всі ті емоції, які пов’язані з ним,  лучани та гості міста запам’ятають надовго. Ця музична лихоманка захопила  всіх  присутніх на заході. Музичні гурти настільки заряджають своєю енергією, дарують неймовірні і навіть певним  чином шалені  емоції. Враження від усього цього просто захоплюють, наче ваші серця б’ються  як одне ціле. І таких сердець цьогоріч надзвичайно багато. Здається, що на фестиваль з’їжджаються зі всіх куточків України. А це лише перший день.

На території іподрому, що на території Центрального парку відпочинку Луцька, відвідувачі мали чим згаяти час.  Діяло і дитяче містечко, де батьки могли залишити своїх чад. Дітки мали змогу навчитися ліпити з глини, малювати, а також могли фотографуватися і взагалі просто веселитися. А це значить, що батьки  у цей момент могли не турбуватися чим зайняти дитину, і просто відпочити, випити кави чи прохолодних напоїв або ж смачно перекусити, поки їхня малеча навчалася чомусь новому і даремно не гаяла час. Організатори фестивалю точно не залишили відвідувачів заходу голодними.

Також можна було відвідати гутірки, які тривали на початку фестивалю. Аншлаг на гутірковій сцені зібрав Левко Лук’яненко – український дисидент, політик, громадський діяч. Він надзвичайно зацікавив молодь і навіть тривалий час не міг закінчити свій виступ, оскільки отримав чимало запитань.

На території фестивалю можна також прикупити різноманітні сувеніри. Їх просто величезна кількість. Тепер зрозуміло чому захід триває цілих три дні, тому що за один день взагалі не реально все спробувати, скрізь побувати і придбати щось на пам'ять про цю грандіозну подію.

Найбільше «бандерштатівці» чекали виступу українських гуртів, тим більше, що цьогорічна програма просто дивовижна. Робота головної сцени з розпочалась з виступу гурту «Санмай», який неабияк розігрів публіку. І уже, коли на сцену вийшла «ФлайZZZA», гості фестивалю перейшли до танців. На кінець свого виступу вони настільки запалили глядачів, що до виходу наступних учасників під сцену довелося скликати ледве не всю охорону. Група «Анна» просто зірвала дах у присутніх. Те, що коїлося на сцені і серед глядачів неможливо передати  словами. Це настільки божевільно-драйвовий гурт, який викликав величезну бурю шалених емоцій у запального натовпу. Після таких диких танців дивувати своєю музикою вийшов гурт «Тіні Сонця». Тим більше під час виконання однієї з пісень, до їхнього виступу долучилася школа бойового гопака «Герць», під керівництвом Романа Ковальчука.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Aleks
    Aleks

    От рук УПА ... погибло до 100 тыс. человек, из которых 80-90% - это мирное население.... (Хадашот, №7, 2015)

    1 серпня 2015, 11:12
    Відповісти
  • А коли до військомату.на чолі з організаторами?

    1 серпня 2015, 11:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися