У Луцьку відбувся чемпіонат зі стронгмену «Найсильніша людина України-2015»
Волинь

У Луцьку відбувся чемпіонат зі стронгмену «Найсильніша людина України-2015»

23 серпня 2015, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, з нагоди дня міста, у Луцьку відбувся чемпіонат України зі стронгмену «Найсильніша людина країни - 2015». На змагання прибули богатирі з усіх куточків України та й не тільки. У турнірі брали участь і представники з Чехії та Польщі. За якістю виконання усіх силових перешкод наглядали судді, зокрема, головний рефері Василь Вірастюк. Силачі не лише виконували змагальні вправи та підймали важкі предмети, а й тягнули на швидкість, з дистанцією в 20 метрів, тягач VOLVO. Більшість стронгменів успішно проходили деякі з випробувань, але були й такі, які зупинялися на пів шляху, хоча на початку показували досить непоганий результат. Проте, лучани та гості міста були задоволені змаганнями і звичайно хотіли підтримати усіх учасників. 

Чимало охочих прийшло подивитися на битву за титул найсильнішого. І звичайно величезна кількість бажаючих брали участь в різних конкурсах та розіграшах. В одному з яких потрібно було, протягом встановленого часу, назвати якнайбільше видів спорту. В іншому ж змаганні звичайні волинські хлопці могли показати свою силута мужність, а саме на час підняти вагу в 60 кілограмів. Учасників та переможців нагороджували заохотливими призами. Також на території головного корпусу розташувалася баскетбольна площадка, де більш спритні хлопці могли поганяти м’яча. Адже метою заходу є  популяризація здорового способу життя серед лучан та волинян, та й взагалі серед українців на особистому прикладі відомих у всьому світі богатирів.

Під час того, як найсильніші велетні країни відпочивали та приводили свої м'язи в тонус, волинян розважала і звичайно підтримувала український дух школа бойового гопака «Герць».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися