Кравчиня-хіромант «читає» по руках
Волинь

Кравчиня-хіромант «читає» по руках

30 жовтня 2015, 15:14
0
0
Сподобалось?
0
Знає, як виглядає рука артиста, і як – долоня убивці
 
Марію Євгеніївну Гейне в місті Рожище на Волині знають не лише як дуже гарну кравчиню, а й як знавця людських доль. Ні, вона не гадалка і не екстрасенс, просто вміє по лініях руки прочитати те, що заклала в людині природа. «Бачить» темперамент, любовні історії, хвороби, творчі здібності, життєві перипетії. 
 
Хіромантія як наука почала зароджуватися в Європі у XVII столітті. Хоч читання по руці було популярним ще в стародавніх Китаї та Індії. Тоді знакам долі, закарбованим на долонях, надавали магічного значення. Пізніше вчені представили наукові повідомлення про роль ліній на руці. Вони довели, що анатомічна будова долонь є віддзеркаленням життя людини, відображає і фізичний, і емоційний стан. Адже немає двох ідентичних долонь, як і нема двох однакових доль. І сьогодні окремі генетики та психіатри використовують «аналіз руки», аби точніше поставити діагноз пацієнтам.
– Дивлячись на руки людини, можна про неї багато розповісти, – каже Марія Євгеніївна. – Видно характер, темперамент, хвороби, з якими прийшла у цей світ, нахил до якої професії має. Є «мітки» – генетичні ознаки предків. Вони містять інформацію про гріхи померлих, які впливають на наше життя. Тож, щоб уберегти себе від багатьох бід, треба ті гріхи відмолювати.
Хіромантією жінка зацікавилася неспроста. Зізнається, якось була у справах у Луцьку і до неї підійшла циганка. Вхопила за руку й почала розповідати, що буде. Не втішила… Невдовзі в родині справді почався важкий період. Марії Гейне не давали спокою думки: як незнайомка могла це передбачити? Й жінка стала сама шукати відповіді на свої запитання. Ключ до цих знань вона знайшла у книгах. Особливо зацікавила праця Адольфа де Бароля, видана ще у XIX столітті. За двадцять років Марія Гейне настільки оволоділа тонкощами хіромантії, що може розповісти про ваше інтимне життя на старості літ, підказати, в який період треба бути більш обережним, а коли можна сміливо приймати будь-які рішення.
– Коли ти бачиш хороші лінії, аж хочеться людині розказувати, а як видно смерть, то мусиш змовчати, – каже Марія Євгеніївна. – Тоді порада одна – звертатися до Бога. І взагалі, треба менше грішити й більше молитися, щоб у дітей була краща доля.
Розповідає, як одного разу до неї за порадою прийшла знайома. Мала дуже важку недугу й готувалася до операції. Зі словами «певно, скоро помиратиму» простягнула долоню. «Що ти собі надумала? В тебе довгі лінії, ти будеш жити», – запевнила жінку пані Марія. Й справді, операція пройшла вдало, недуга почала відступати.
– Завдяки лініям, формі пальців, пагорбам на долонях можна зрозуміти, яким був початок життя і якою буде старість. Тонкий, загострений мізинчик вказує на чуттєву натуру – видає поета, художника, артиста. Булавовидний перший палець виказує людину холоднокровну, здатну до вбивства (таку форму пальця, до речі, також мають хірурги та патологоанатоми). Видно, чи людина доживе до схилу літ у парі, чи помиратиме у самотності. Розповідати можна багато. Але, звісно, не все.
Наталія КРАВЧУК,
Волинська область
Фото автора
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися