У керівництві Волиньради обійшлися без президентської партії
Волинь

У керівництві Волиньради обійшлися без президентської партії

26 листопада 2015, 22:40
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Волинська обласна рада завершила формування керівного складу. Після обрання таємним голосуванням Ігоря Палиці на посаду голови, взялися за призначення його заступників. Фракція «БПП «Солідарність» запропонувала колегам задля економії коштів на заробітній платі обрати тільки одного заступника. Однак ця пропозиція не отримала підтримки у залі. А Ігор Палиця зазначив, що не збирається отримувати платню за роботу головою облради. Кошти він пообіцяв залишити на потреби обласної ради.

Зрештою свої кандидатури на заступників Ігоря Палиці висунули тільки дві фракції – «Батьківщина» та «Свобода». Представник першої політсили Роман Карпюк претендував на посаду заступника, а свободівець Олександр Пирожик був не проти стати першим заступником. Друга за чисельністю у Волиньраді пропрезидентська фракція своїх кандидатур не висувала.

Оскільки з конкуренцією не склалося, вибори були безальтернативними. Участь у голосуванні за заступників взяли 57 депутатів із 64. Кожен з претендентів отримав по 47 голосів. Десятеро депутатів не підтримали жодного кандидата, втім Роману Карпюку і Олександру Пирожику це не завадило обійняти посади.

Після обрання керівництва ради у роботі першої сесії було оголошено перерву з тим, аби депутати могли розбитися на комітети і підготуватися до прийняття бюджету на наступний рік.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися