Дар успадкувала від діда 10-річною дівчинкою
Волинь

Дар успадкувала від діда 10-річною дівчинкою

27 листопада 2015, 10:16
7
6
Сподобалось?
6
За поміччю до Ніни Федорівни Світящук із селища Головне Любомльського району Волині люди їдуть навіть з далекого закордону. Чутки про те, що 65-річна цілителька може зарадити у будь-якій біді, розійшлися далеко за межами області. Дар ще у дитинстві передав жінці дідусь. 
 
Черга до будинку Ніни Федорівни починає збиратися із самого рання. Люди перешіптуються між собою: баба лікує від усього, ще не було того, кому б вона не змогла допомогти. На що Ніна Світящук відповідає: лікує Бог, вона просто виконує Його волю. А молитви, які слід читати під час прийому хворого, їй передав дідусь. Він також володів даром зцілення. Ніна Федорівна тоді мала тільки 10 років. Усі молитви, передані стареньким, українською мовою. 
– Малою нічого не розуміла в цілительстві. Та коли виросла, стала допомагати родичам, колегам. Приймати ж людей почала 15 років тому, – розповідає Ніна Світящук. – Лікую в основному молитвами, які підсилюю викачуванням яєць, спалюванням льону. Я бачу всі внутрішні органи людини. Після прийому прописую своїм хворим лікування травами. 
Вміє баба Ніна й на картах таро прогнозувати майбутнє. Щоправда, робити це не дуже любить: гріх. Карти бере до рук лише в крайньому разі – якщо без цього допомогти людині неможливо. А в помочі сільська цілителька нікому не відмовляє. Шукати порятунку до неї їдуть навіть із Білорусі, Бельгії, Болгарії, Франції… Ніна Федорівна розповідає, декому вдається допомогти одразу, а комусь доводиться приїздити по кілька разів. Жінка пояснює, що хворому необов’язково бути на прийомі особисто. Достатньо, аби хтось із родичів привіз його фотографію, одяг та яйце (на випадок, якщо на ньому порча чи інша біда, яку треба викачувати). 
– Помагаючи людям, усі їхні болячки та недуги переймаю на себе, – каже Ніна Світящук. – У мене за городом уже три берези всохло. Бо ж, щоб позбутися негативної енергії, йду до дерева, притуляюся спиною і стою так, аж поки не відчую, що погане з мене вийшло. Багато молюсь. Обов’язково звертаюся до Господа, тільки-но прокинуся та коли лягаю спати. 
Марія МАРТИНЮК,
Волинська область 
Фото автора 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лилия
    Лилия

    Добрый день , як попасти на прийолму до Ніни Федорівни

    2 лютого 2017, 16:12
    Відповісти
  • Анна
    Анна

    Добрий день ,підскажіть будь ласка номер телефону до Ніни Федорівни,щоб на прийом попасти.Дуже потрібно,буду вдячна.

    24 квітня 2017, 15:01
    Відповісти
  • Лідія Мельник
    Лідія Мельник

    10 років назад мені допомогла,в лікуванні легенів,Ніна Федорівна.Сьогодні потрібна допомога моїй племінниці.Прошу,якщо це можливо,номер телефона .Завчасно дякую.

    17 вересня 2020, 22:17
    Відповісти
  • Даша
    Даша

    Дайте будь ласка номер до баби Ніни.

    30 грудня 2020, 08:46
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    Хтось може підсказати номер телефону? Дякую

    15 лютого 2021, 17:21
    Відповісти
    • олена
      олена

      дуже потрібні контакти. Дякую

      30 січня, 13:32
      Відповісти
  • олена
    олена

    хтось має контакти?

    30 січня, 12:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися