Новорічне свято для дітей — подарунок від приватного підприємства «Домінанта»
Волинь

Новорічне свято для дітей — подарунок від приватного підприємства «Домінанта»

14 січня 2016, 10:50
0
0
Сподобалось?
0
Новий рік і Різдвяні празники – це особливий святковий період для усіх нас. Проте найдужче його чекають діти, адже саме у ці казкові для них дні вони отримують багато подарунків. Найбільш пам’ятні – від Діда Мороза! 
 
Та, на превеликий жаль, не усі можуть отримати такі подарунки і побувати на новорічних святах, адже і для «казкових подій» потрібні кошти. Саме благодійники приходять на допомогу, щоб порадувати дітвору. Леонід Джулинський, власник приватного підприємства «Домінанта», вже давно фінансує благодійний фонд «Тавіта», який опікується сиротами, напівсиротами і дітками з малозабезпечених сімей. Тому вони звикли і до подарунків, і до свят, і до подорожей, знаючи, що дядя Льоня без гостинців не залишить у жодне свято! Цього року приватне підприємство «Домінанта» організувало таке свято у Волинському музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка не лише для своїх підопічних, а й для дітей з проблемами церебрального паралічу та синдромом Дауна, які під опікою громадської організації «Зірка надії».
Двогодинна вистава із казковими героями, ранок з розвагами й подарунки від Діда Мороза в один із цих святкових днів справді були пам’ятним святом для дітвори. «Дарувати надію, любов і радість – це найбільша цінність у нашому житті», – відповів Леонід Володимирович, коли запитала, чи не накладні такі фінансові витрати у наш непростий час. І це таки правда...
Ольга ОКСАМИТ, м. Луцьк
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися