Лікується... талою водою
Волинь

Лікується... талою водою

11 березня 2016, 09:28
0
0
Сподобалось?
0

Ковельчанка впевнена, що ідеальне здоров’я у неї тільки завдяки цій цілющій рідині 72-річна Валентина Олексіївна Куденчук з Ковеля дуже активна жінка. Має вже онуків і навіть правнуків, але вона не з тих бабусь, які скаржаться на болячки, бігають по лікарях, а вечорами в’яжуть шкарпетки біля печі. Крутиться як білка в колесі. А секрет такої енергійності, як сама зізнається, дуже простий – тала вода. Спеціальним способом її добуває, п’є, на ній готує і нею ж лікується.

23 аналізи – й усі в нормі

З Валентиною Куденчук ми зустрілися на «фазенді» – так вона називає свою дачу в селі Довгоноси Ковельського району. Спеціально запросила туди, щоб продемонструвати всі свої досліди та експерименти, яким, здається, і кінця-краю немає: тут і конструкції для чавлення горіхового молока, склянки-банки для виробництва яблучного оцту, а ще – гора тари для талої води…  Жінка має вищу освіту, навчалася на технолога. Працювала завідувачкою кондитерського цеху в Ковелі, директором ресторану, економістом. А тоді й фермерством, був такий період, захопилася. Вже на пенсії мусила переїхати на якийсь час із міста залізничників у Москву. Саме там вона й дізналася про цілющість талої води. Працювала у їдальні при університеті, й один викладач розповів їй про знайому своєї мами, котра вже 20 років тільки її і п’є. Мовляв, бабці вже за 90, а вона ще й досі бігає та стрибає, як чижик. І ковельчанка задумалась. Зі здоров’ям нелади, як не одне, то друге, чому б не спробувати? Валентина Олексіївна із задоволенням розповідає й навіть демонструє всі етапи видобування талої води.

– Я перепробувала всю воду: з криниці, джерельну, «міську» з крана… Без різниці, будь-яку воду налити у пластиковий судочок і заморозити. Після першої заморозки ви побачите посередині горбочком ніби білий стовп, – і пані Валентина показала, як саме він виглядає. – Це і є солі, які вода, як інородне тіло, має здатність виштовхувати. Отож, після першої заморозки я через 10-15 хвилин обмиваю лід чистою водою, зливаю її і ставлю танути. Потім акуратно, щоб не зрушити зі стінок осад, переливаю в чисту посудину. І знову заморожую. Після другої заморозки стовпчик із солі буде значно меншим, тож я його підставляю під струмінь підігрітої води та вимиваю. Залишається кришталево-прозорий льодовий бублик, який знову перекладаю в чистий посуд і вже остаточно розморожую. Жінка радить тим, хто приймає ліки або хоче очистити організм, ще й утретє провести процес заморозки-розморозки. Мовляв, вона саме так  спочатку і робила. Стверджує, що абсолютно чиста вода є лікувальною, й у цьому вона переконалася, коли її перестали турбувати хвороби.

– Я щороку проходжу комплексне медичне обстеження, роблю всі можливі аналізи, у тому числі й біохімію крові. Ось, будь ласка, – і жінка показала нам свої останні результати, яким і справді можна було позаздрити. 23 пункти – і всі в нормі!

Заварений чай не псується кілька років

– Ви зрозумійте, – пояснює Валентина Олексіївна, – коли в наш організм потрапляє будь-яка рідина, нехай навіть з болота, – він із цим деякий час справлятиметься. Пропустить через нирки, печінку й інші фільтрати. Відкладе в суглоби, жовчний міхур. Але лише уявіть, скільки сил та енергії знадобиться організму, щоб очистити це все! Коли ж до нас потрапляє чиста тала вода, він скерує всю свою енергію на захист інших систем та органів. От, скажімо, є у мене подруга, яка мучилася від неймовірно запущеного геморою. Я їй запропонувала перейти на талу воду та спеціальну дієту. Мовляв, ради експерименту. І вона повністю вилікувалася! Зараз і не згадує, що у неї колись була така хвороба.

– А як же джерельна вода? Чим вона відрізняється від замороженої-розмороженої? – цікавлюся.

– Ну ви ж, певно, знаєте, що вода має пам’ять, тобто несе у собі певну інформацію. Джерельна – із землі. Солі в ній усе одно є. Хоча вона не є погана, має позитивну енергію, але все ж… А під час заморожування інформація у води стирається. Те саме стосується і фільтрів. Якими б найсучаснішими вони не були – чистоти талої води ніколи не досягнуть. До речі, мене часто питають: «А ти не боїшся, що, позбавлена всього, така рідина вимиє з твого організму всі солі та кальцій, необхідні для нормального функціонування?» Коли вперше спитали, я задумалась, а тоді пішла в лікарню перевірятись. Як зараз пам’ятаю лікаря, який, роздивляючись результати моїх аналізів, вражено вигукнув: «Навіть у молодих давно такого не бачив!».

Валентина Олексіївна радить заморожувати воду в пластиковій тарі, а от зберігати лише у скляному або емальованому посуді. Адже вода – чудовий розчинник і взаємодіє зі всім, що трапляється на її шляху. Тобто пластмаса на вже очищену рідину погано впливатиме. А ще тала вода чудово зберігається. Жінка вгостила нас чаєм, який був заварений… чотири роки тому, проте відтоді абсолютно не зіпсувався!  Насамкінець пані Валентина порадила всім охочим провести експеримент. Заварити дві склянки чаю: одну – талою водою, другу – звичайною колодязною чи з-під крана. Вона запевняє, що результат (і смакові якості теж) вас більше ніж здивують!

Мирослава КОСЬМІНА,

Волинська область

Фото Марії МАРТИНЮК  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися