У Волинському академічному музично-драматичному театрі бунт проти художнього керівника
Волинь

У Волинському академічному музично-драматичному театрі бунт проти художнього керівника

17 березня 2016, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися збори трудового колективу. Їхня головна мета – розв’язання конфлікту між працівниками та худкерівником Петром Ластівкою. У зборах взяли участь і представники влади, зокрема заступник голови обласної ради Роман Карпюк.

Колектив театру звинуватив Петра Ластівку хамстві по відношенню до працівників і акторів, небажанні чути іншу думку. Говорили навіть про те, що Петро Ластівка залякує і погрожує підлеглим. Про конфлікт з режисером і художнім керівником заявив також і директор театру Анатолій Глива. Говорилося й про падіння популярності театру, мовляв на постановки Ластівки ходить значно менше людей, ніж на вистави інших режисерів.

Зрештою, на зборах, де були присутні сто працівників театру, вирішили висловити недовіру Петру Ластівці й звернутися по допомогу у звільненні до Волинської обласної ради, адже театр є комунальним підприємством. Сам Петро Петрович цього уже не чув, адже пішов зі зборів раніше. Перед тим зауважив, що вважає зібрання не правомочним, а його рішення оскаржуватиме.

Цікаво, що на початку 90-х минулого століття Петро Петрович працював головним режисером у Тернопільському обласному драмтеатрі й пішов звідти теж зі скандалом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися