Рівненський поліцейський-хуліган програв у суді справу проти атестаційних комісій
Волинь

Рівненський поліцейський-хуліган програв у суді справу проти атестаційних комісій

26 травня 2016, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Волинський окружний адміністративний суд завершив розгляд справи щодо позову екс-заступника начальника Департаменту захисту економіки у Рівненській області Олександра Волошина, котрий намагався поновитися на посаді, оскаржуючи рішення атестаційних комісій.

Зрештою проти нього зіграло нещодавнє рішення Луцького міськрайонного суду. Там Олександра Волошина визнали винним у хуліганських діях та непокорі працівникам поліції, які він вчинив будучи напідпитку. Що цікаво, у той час він нібито перебував на лікарняному, і не являвся на черговий етап атестації. Цей факт дуже зацікавив суддів.

На вирішальне засідання до Волинського окружного адміністративного суду Олександр Волошин не явився. Його інтереси представляв адвокат Андрій Лукашук. Достойних аргументів на захист свого клієнта він знайти не зміг.

Зрештою суд виніс рішення відмовити Олександру Волошину у задоволені позову у повному обсязі. Адже, окрім поновлення на посаді, він домагався і повернення заробітної плати за період вимушеного прогулу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися