Через процес розлучення батьків діти не хочуть спілкуватися з футболістом Анатолієм Тимощуком?
Волинь

Через процес розлучення батьків діти не хочуть спілкуватися з футболістом Анатолієм Тимощуком?

6 квітня 2017, 06:34
0
0
Сподобалось?
0

Семирічна дочка рекордсмена збірної України Анатолія Тимощука Ноа не спілкувалася із батьком під час останнього засідання суду у справі про розлучення футболіста. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла поки ще дружина головного гвардійця нашої національної команди Надія Навроцька.

«Ноа! Ноа! Ноа!» — кричав Толик з атріуму будівлі суду, стоячи на поверх вище. А Ноа чула, і не повернувши голови, спокійно йшла до виходу. Пішла не обертаючись. «Тато хотів, щоб я плакала, напевно, і бігла до нього, а я не хотіла…» — так відповіла мені Ноа. Тисячі судів, брехливих заяв, сотні адвокатів не зможуть допомогти побудувати відносини. У дітей теж є права діяти так, як вони відчувають. Вони можуть чути, але не повернуться, адже відстань між ними і батьком стає значно більшою, ніж між першим і другим поверхом", — написала Надія.

Тим часом зявилося повідомлення, що Тимощук разом з гравцями «Зеніта» та наставником Мірче Луческу вшанував загиблих у теракті в метро у Санкт-Петербурзі, що стався 3 квітня і забрав життя 14 людей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися