Олександр Савченко зустрівся з родинами загиблих Героїв АТО
Волинь

Олександр Савченко зустрівся з родинами загиблих Героїв АТО

16 грудня 2018, 13:50
1
0
Сподобалось?
0

Учора, 15 грудня,  голова ВОДА  Олександр Савченко вручив подарунки  дітям загиблих воїнів та зустрівся  з вдовами учасників АТО. Про це йдеться на сторінці голови ОДА у Фейсбук.

Долучитись до поздоровлень з нагоди новорічно-різдвяних свят обласну державну адміністрацію  запросив волонтер Руслан Теліпський, який упродовж вихідних влаштував для більш як  120-ти дітей та їх мам і рідних різноманітну розважальну програму з подарунками. Зокрема, ігри, розваги, аквагрим, фотосесії, басейн, екскурсії, перегляд мультфільму, дискотека тощо – для дітей, та майстер-класи, лекції психолога, концерт – для їх мам.

Голова ОДА  зустрівся з дітками загиблих воїнів АТО і  вручив їм солодкі подарунки. До слова, солодощі придбати допоміг соціально-відповідальний бізнес області. Потім  діти переглянули  мультфільму.

Керівник виконавчої гілки влади в області вручив відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» Руслану Теліпському – людині, завдяки якій став можливим такий насичений позитивом і добром для родин загиблих Героїв день.

Дружини загиблих воїнів  подарували Олександру Савченку вишиванку, яку зробили своїми руками. Вручила її Ірина Смирнова,  керівник проекту «Нить продовження життя», в рамках якого вдови і матері полеглих бійців в якості реабілітації вишивають.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанка
    лучанка

    Вдови, вдови ..., а де ж матері, які виховали, виплекали таких героїв ? Вони-то точно втратили своїх кровинок назавжди. Коли ж, ви, мамам приділити хоча б якусь увагу ? Знаю, після мера Романюка так і ніхто ніколи їх не збирав. Ні губернатори, ні міська влада.

    16 грудня 2018, 17:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися