На Волині поліція ініціювала депортацію 24 іноземців
Волинь

На Волині поліція ініціювала депортацію 24 іноземців

3 травня 2019, 19:07
0
0
Сподобалось?
0

З середини березня і до початку травня в Україні МВС проводить профілактичну операцію «Мігрант». Враховуючи прикордонний статус, правоохоронці нашої області ведуть активну роботу на цьому напрямку.

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП у Волинській області Олександр Мельничук, направлено 24 подання в обуправління державної міграційної служби, щодо примусового повернення іноземців в країну походження, ще 24 щодо скорочення терміну перебування на території України, п’ятьом іноземцям заборонено в’їзд.

Також у ході реалізації операції «Мігрант» на Волині розпочато 12 кримінальних проваджень за фактами правопорушень скоєних іноземцями та особами без громадянства. За шістьма з них досудове розслідування завершено, матеріали з обвинувальними висновками скеровано до суду. Три стосуються по торгівлі людьми, два – крадіжок та одне – незаконного поводження зі зброєю.

Станом на 1 травня складено 605 адмінпротоколів стосовно іноземців. На правопорушників накладено штрафів на суму майже 100 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися