Лучанин отримав квартиру, на яку чекав 11 років
Волинь

Лучанин отримав квартиру, на яку чекав 11 років

23 жовтня 2019, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

Однокімнатну квартиру у Луцьку житловою площею 22,5 квадратних метрів надали мешканцю обласного центру Володимиру Балейку, який має інвалідність першої групи.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, яке відбулося сьогодні, 23 жовтня, - пише ІА Волинські новини.

Зі слів начальника відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадія Козюти, до Луцької міської ради надійшло звернення від Волинської обласної ради з проханням надати однокімнатну квартиру особі з інвалідністю першої групи Володимиру Балейку у будинку на вулиці Ковельській, 29.

«Лучанин перебуває на квартирному обліку з 6 травня 2008-го року. Квартира – з фонду Волинської обласної ради. У разі позитивного рішення Володимира Балейка з квартирного обліку зняти», - додав посадовець.

Члени виконкому проголосували «за» надання вищевказаній особі ордеру на квартиру.

Нагадаємо, довгих 11-ть років родина Володимира Балейка очікувала на власне житло в Луцьку. До цього він з дружиною та двома неповнолітніми дітьми тулився у трикімнатній квартирі в Рожищі, яку родина ділила з ще чотирма людьми.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися