Чому правоохоронці «не бачать» салон інтим-послуг у центрі Луцька?
Волинь

Чому правоохоронці «не бачать» салон інтим-послуг у центрі Луцька?

12 лютого 2020, 13:28
1
0
Сподобалось?
0

У центрі Луцька працює салон інтимних послуг.

Про це у своєму зверненні до прокурора Волині Тараса Безрукого заявив депутат Волиньради Володимир Кучер, - передає ІА Волинські новини.

Салон діє майже відкрито і його роботу досі не припинили.

Депутат зазначив, що журналісти ТРК «Аверс», які проводили розслідування про діяльність салону інтимних послуг «Карамель», повідомили йому, що заклад досі діє. Більше того – на виклик журналістів поліція належним чином, з його слів, не відреагувала.

«Можливо, поліція боїться собі зіпсувати статистику, адже згідно з документами на Волині тільки 1 повія», – зазначив депутат.

Очільник прокуратури зазначив, що взяв інформацію до уваги. Також зауважив, що не всі випадки підпадають під кримінальне правопорушення, адже деякі є адміністративними.

Як повідомили журналісти ТРК «Аверс», вчора після півночі до салону «Юнона» (неофіційна назва «Карамель»), який знаходиться на вулиці Лесі Українки та надає інтимні послуги завітали журналісти.

У приміщені закладу знаходилися приблизно 8 дівчат разом з клієнтами. У салоні нелегально діє сауна, продають алкогольні напої. Жодних дозвільних документів на місці не було. Журналісти зазначають, що працівниці втікали із закладу та ховали клієнтів.

Журналісти викликали поліцію, проте слідчо-оперативна група відмовилася проводити будь-які слідчі дії, бо це – приватна власність.

Правоохоронці не оглянули заклад, не з’ясували на основі яких документів він працює, що за жінки у ньому працюють і які послуги надають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Войцех
    Войцех

    Там масаж роблять грудьми і руками, там ніхто не трaхається і не сосе. Хай собі буде таке, що в цьому поганого.

    12 лютого 2020, 19:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися