Як на Волині 11 родин відбудовують вщент згорівший гуртожиток
Волинь

Як на Волині 11 родин відбудовують вщент згорівший гуртожиток

13 жовтня 2020, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

Колишній гуртожиток у Рожищі, де мешкало 11 родин, відбудовують після пожежі, яка трапилася у травні. Більшість робіт мешканці будинку роблять за власний кошт і власними силами.

Як розповіла Суспільному голова ОСББ Надія Колбун: нещодавно погорільці отримали висновок експертизи, у ній зазначено, що пожежа сталася внаслідок замикання електропроводки над однією з квартир.

Нині у будинку новий дах та стеля, у приміщенні частково нові стіни. Родини винаймають майстрів та разом із ними зводять новий дім.

Родини погорільців майже пів року живуть у родичів та друзів. В травні районна та обласна ради виділили гроші сім'ям, які втратили житло. Дах будинку перекрили за кошти з бюджету міста. Благодійники допомогли будівельними матеріалами, газ нині проводять безоплатно.

"Вже зміни бачимо на власні очі. Ми привезли вчора матеріал на утеплення, чекаємо поки нам газ і світло підключать, бо хочемо вселитись на зиму", - розповіла мешканка згорілого будинку Алла Юрчук.

Нагадаємо, 18 травня в Рожищі загорівся дах над одинадцятиквартирним будинком. В усіх квартирах згоріло майно, частково стіни та перекриття, в результаті гасіння пожежі постраждали усі приміщення. Ніхто з 33-х мешканців тоді не травмувався.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися