В дитинстві втратила руку: юна кулінарка з Волині готувала у студії столичного телеканалу
Волинь

В дитинстві втратила руку: юна кулінарка з Волині готувала у студії столичного телеканалу

23 грудня 2021, 13:13
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка села Судче Любешівського району Вікторія Панасюк взяла участь у зйомках телепередачі «Готуємо разом», що транслюється на телеканалі «Інтер». 

Там землячка разом із ведучим Андрієм Дромовим приготувала пряниковий будиночок, пише "Нове Життя".

Запрошення на ефір стало для сім’ї Панасюків неабиякою несподіванкою, зізнається мама Вікторії пані Світлана. 

«До мене зателефонували і запитали, чи донька не проти взяти участь у телепередачі «Готуємо разом». Я спочатку аж розгубилася. Але мене відразу заспокоїли, сказали, що приїдуть по нас та забезпечать умови перебування у Києві», - пригадує жінка.

І дійсно, невдовзі у Судче завітала знімальна група з «Інтера». На камеру Вікторія приготувала черговий свій кулінарний шедевр – торт «Зимова шапка». А вже у студії разом із ведучим цієї телепередачі – одним із кращих кухарів України Андрієм Дромовим, спекли й оформили пряниковий будиночок. Звісно, під час ефіру поцікавилися у нашої землячки специфікою її кулінарії. 

Адже Вікторія Панасюк усе робить однією рукою, так як ще в дитинстві втратила кисть правої кінцівки. А ще подарували чарівній полісянці книги рецептів та величезний багатофункціональний кухонний комбайн, який давно хотіла придбати юна кулінарка. Крім того, медійники здійснили і ще одну мрію Вікторії.

«Донька неодноразово казала, що хотіла би спекти багато-багато печива і відвезти його діткам у сиротинці. Тепер же вона дійсно змогла допомогти цим малятам. Адже приготований у студії смаколик виставили на аукціон, а виручені кошти спрямують на благодійний фонд допомоги знедоленим дітям. Тож донечка дуже рада», – поділилася Світлана Панасюк.

Ефір телепередачі «Готуємо разом» із нашою талановитою землячкою вийшов 17 грудня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися