Один з волинських даішників-дезертирів передумав судитися за звільнення
Волинь

Один з волинських даішників-дезертирів передумав судитися за звільнення

14 липня 2014, 16:42
0
0
Сподобалось?
0

У п'ятницю, 11 липня, відбулося три судових засідання у розгляді позовів працівників УДАІ у Волинській області, які відмовилися поїхати на Схід в зону антитерористичної операції. Позивачі вимагали в УМВС поновлення на посаді та в органах внутрішніх справ, а також фінансової  компенсації  за час вимушеного прогулу робочих днів.

Двом колишнім працівникам УДАІ Сергію Гнатюку та Богдану Петрукову суддя Волинського окружного адміністративного суду Віра Смокович та Сергій Костюкевич відмовили у задоволенні позову.

Натомість інший позивач Олег Давиденко - забрав свій позов із суду. На саме судове засідання він не забажав приходити, проте з'явився у приміщенні суду, аби написати клопотання про відкликання позову. Активіст Самооборони Майдану Волині Сергій Рижков повідомив, що Давиденку стало соромно через таку дію, мовляв, у нього вдосталь проблем і  він не бажає нести ще й цей тягар за собою. Таке рішення, за словами Рижкова, було навіть здивуванням для адвоката Дивиденка.

Загалом відмовились їхати у зону АТО відмовилися їхати 13 працівників взводу супроводу УДАІ у Волинській області, за що їх звільнив міністр МВС Арсен Аваков.

Сьогодні Волинський окружний суд розглядатиме справи ще чотирьох звільнених даішників. Підтримку позиції держави у судах окрім прокуратури забезпечують активісти Самооборони Майдану Волині.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися