Дівчинка з Полісся співає голосом Ніни Матвієнко
Волинь

Дівчинка з Полісся співає голосом Ніни Матвієнко

17 липня 2014, 16:42
1
0
Сподобалось?
0

Юна школярка мешкає вона в селі Полиці, закінчила п'ятий клас тамтешньої школи. Про її талант я дізнався в Інтернеті один сайт захоплено написав, коментуючи відео виступу юної полісянки: «Інна Іщик божественно виконує пісні Ніни Матвієнко!», інший цінитель вокалу назвав її голос космічним... Адже дівчинка не просто демонструє, стараючись наслідувати свого кумира, гарні вокальні задатки, у її дзвінкому голосочку вчувається і тембр, і навіть інтонації та манери дуже складної так званої «матвієнківської» мелодики співу. Одно слово, вражає. І якби наперед не знав, хто виконує цю пісню, можна було б і подумати, що десь в архівах розкопали голос маленької Ніни.

Поспілкувавшись із Інною, а також із її вчителькою Валентиною Іванівною, я дізнався, що практично вся її родина по материній лінії була і є співочою. А тріо у складі Інниної бабусі Євгенії Михайлівни, завідуючої клубом села Іваномисль, мами Віти, сільської бібліотекарки, і самої Інни - незмінний учасник концертів художньої самодіяльності. Тож перейняти талант у дівчинки було від кого. Проте на спадковості вона не зупинилася: вокалу, а також грі на бандурі навчається в Камінь-Каширській музичній школі.   

Крім сільської сцени, Інна встигла вже апробувати і районну, здобувши призові місця на конкурсі «Срібні дзвіночки», посіла друге місце у змаганні юних декламаторів поезії Лесі Українки, що відбулося у селі Колодяжне. Поличани, захоплені успіхами юної односельчанки, намовляють її батьків заявити свою доньку і на участь у масштабному видовищному телеконкурсі «Україна має талант». Але зрозуміло, що для цього замало самого лише бажання потенційного конкурсанта чи його прихильників...

Микола ШМИГІН,

Волинська область

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Інна Іщик
    Інна Іщик

    так я дуже стараюсь покращувати свій голос

    10 жовтня 2015, 21:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися